Dakkapel met kozijnen

Dakkapel kozijn

Een dakkapel wordt vaak geplaatst voor meer lichtinval in de ruimte en zorgt voor een betere ventilatie. Welk type raam en kozijn passen goed bij uw dakkapel? Bent u van plan om een dakkapel te plaatsen, maar heeft u geen idee wat u met het kozijn moet doen? Anno 2017 zijn er drie verschillende soorten kozijnen die u kunt plaatsen in uw dakkapel.

Vergelijk nu tot wel 6 offertes van kozijnenzetters uit uw eigen regio!

 

Kunststof kozijn

Kijk eens rond in uw stad of dorp en u ziet kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn namelijk enorm populair. Dit komt vooral door de kenmerken van kunststof. De kozijnen zijn relatief goedkoop en hebben een hoge isolatiewaarde. Kunststof kozijnen in uw dakkapel? Het is enorme besparing op uw energierekening. Warme lucht stijgt namelijk op en verdwijnt tot wel 30% door het dak.

Aluminium kozijn

Kiest u liever voor aluminium kozijnen? Aluminium kozijnen zijn gekenmerkt door hun onderhoudsvriendelijkheid. Het is sterk materiaal en zal niet snel beschadigen. Kiest u liever voor een goede isolatie in uw dakkapel? Ook aluminium kozijnen beschikken over een goede isolatie.

Houten kozijn

Wilt u een warme uitstraling creëren in uw dakkapel? Kies dan voor houten kozijnen. Houten kozijnen zijn makkelijk te bewerken, zo kunt u de houten kozijnen gemakkelijk in allerlei kleuren schilderen en ze zijn gemakkelijk te repareren.

dakkapel kozijn hout

 

Kozijnen plaatsen

Weet u niet welke soort kozijnen het beste in uw dakkapel past? Kozijn specialisten helpen u graag. Ze weten vaak het best welk type raam en kozijn mogelijk is.

Wilt u nieuwe kozijnen in een bestaande dakkapel? Dit kan! Wij raden echter alleen aan om dit niet zelf te doen. Een specialist heeft hier meer verstand van en weet waar hij of zij op moet letten bij het plaatsen van de kozijnen.

Prijs dakkapel kozijn

De kosten van een kozijn van een dakkapel hangen af van verschillende factoren. Een van de factoren is bijvoorbeeld de grootte van het raam dat u plaatst en het type.

Ook heb je te maken met plaatsingskosten.

Dakkapel (incl. raam en kozijn) € 250 en € 750 Exclusief plaatsingskosten
Raam € 500 tot € 1.100 Inclusief plaatsingskosten
Kozijn vanaf € 90 Exclusief plaatsingskosten

Meer informatie over prijzen? Bedrijven hanteren vaak hun eigen bedragen. Laat uw gegevens achter en ontvang tot wel zes gratis offertes!

 

vergelijk offertes kozijnen

Vragen of hulp nodig?

Joram Vromans
Kozijnen Expert
info@kozijnengids.com