Raamfolie op kozijnen plaatsen in woonkamer

Isolatie: Raamfolie plaatsen of nieuwe kozijnen?

Isolatie voor een huis is erg belangrijk. Een betere isolatie van uw huis bekent een lagere energierekening, want u moet minder stoken om uw huis warm te houden.

Uw huis isoleren kan op verschillende manieren. Zo kunt u nieuwe kozijnen plaatsen en uw ramen vervangen. Een goedkopere optie is het plaatsen van raamfolie.

Vergelijk nu tot wel 6 offertes van kozijnenzetters uit uw eigen regio!

 

Raamfolie plaatsen

Het beplakken van uw ramen kan een positieve invloed hebben op de isolatie van uw huis. Door een extra laag te bevestigen op uw ramen kan de warmte minder goed naar buiten en trek de kou minder snel in uw huis.

Soorten raamfolie

Er zijn verschillende soorten raamfolie. Zo heb je zelfklevende raamfolie, zonwerende folie en glasfolie. In Nederland heb je veel verschillende leveranciers die je kunnen helpen met het uitzoeken van het juiste formaat en vorm.

Privacy door raamfolie

Een ander voordeel van raamfolie is dat het meer privacy biedt. Wanneer u raamfolie op uw ramen bevestigd, kunnen voorbijgangers minder gemakkelijk bij u naar binnen gluren. Dit kan in de avonduren een positieve invloed hebben. U kunt op uw gemakje naar uw favoriete serie kijken en hoeft u niet meer te schamen voor de voorbijgangers.

 

Kosten raamfolie

Raamfolie is een erg goedkope oplossing. Online kunt u al raamfolie bestellen vanaf ongeveer € 4 per halve meter. U moet dan nog wel de benodigdheden aanschaffen om het raamfolie te bevestigen. Op internet zijn er talloze filmpjes te vinden over hoe u raamfolie op uw ruiten moet bevestigen.

Bent u een bedrijf en wilt u raamfolie plaatsen? Op internet kunt u bij veel bedrijven een offerte aanvragen.

Nieuwe kozijnen

Raamfolie is een gemakkelijke en goedkope oplossing om de isolatie in je huis iets beter te maken. Kunt u meer geld investeren in het isoleren van uw huis? Investeer dan in nieuwere ramen en kozijnen. Door nieuwe ramen en kozijnen te steken zal de isolatiewaarde van uw huis een stuk hoger worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden om nieuwe kozijnen te plaatsen? Vraag nu gratis 6 offertes aan via de vergelijker!

vergelijk offertes kozijnen

Vragen of hulp nodig?

Joram Vromans
Kozijnen Expert
info@kozijnengids.com