kunststof kozijnen

','

'); } ?>

Kunststof kozijn reparatie

Door de jaren heen kunnen uw kunststof kozijnen beschadigd raken. Dit kan komen door de onvermijdelijke slijtage van de kozijnen, maar ook door een ongeluk of bijvoorbeeld door een storm. Heeft u te maken met een of meerdere beschadigde kunststof kozijnen? En is reparatie nodig aan uw kunststof kozijn? Blijf hier dan niet te lang mee zitten, maar investeer in een kunststof kozijn reparatie.

Vergelijk nu tot wel 6 offertes van kozijnenzetters uit uw eigen regio!

Een kapot kozijn? Wacht niet te lang met de reparatie

Veel mensen blijven lang zitten met een kapot kozijn. Dit kan komen omdat ze de beschadiging niet eerder hebben opgemerkt, maar ook omdat ze geen zin hebben om een reparatie te regelen.

Wij raden u aan om een kunststof kozijn zo snel mogelijk te laten repareren als u een beschadiging heeft gezien. Wacht u hier te lang mee, dan wordt de beschadiging namelijk alleen maar erger. Dit betekent dat de kosten van de reparatie verder oplopen en dit is zonde van uw geld.

De kosten van een kunststof kozijn reparatie

De kosten die u betaalt voor een professionele kozijn reparatie, zijn afhankelijk van de reparatie die precies uitgevoerd moet worden. Moet de reparatie door 1 monteur uitgevoerd worden en duurt de reparatie een uur, dan bent u tussen de 130 en 150 euro kwijt voor de klus.

Zijn er twee monteurs nodig die samen een uur werken om uw kozijn te maken, dan bent u gemiddeld tussen de 195 en 220 euro kwijt voor de reparatie van uw kunststof kozijn. Zijn er nog meer monteurs nodig of werken de monteurs langer dan een uur, dan lopen de reparatiekosten verder op. Per kwartier extra (bovenop de standaard reparatieprijs) betaalt u gemiddeld 16 tot 19 euro voor de kunststof kozijn reparatie.

kunststof kozijnen reparatie

De kunststof kozijn reparatie: zelf doen of uitbesteden?

Sommige mensen kiezen ervoor hun kunststof kozijn zelf te repareren, zodat ze geld kunnen besparen op de reparatie. Bij een kleine beschadiging is dit nog wel mogelijk, maar bij een vergaande slijtage of een grote beschadiging kunt u dit beter niet doen. De kans dat u de reparatie verkeerd aanpakt, is namelijk vrij groot. Is dit het geval, dan moet u alsnog investeren in de reparatie van een professional en bent u uiteindelijk meer geld kwijt.

Twijfelt u of u uw kozijn zelf kunt repareren? Schakel dan altijd een specialist in om dit voor u te doen.

Een reparatie of investeren in nieuwe kozijnen?

Soms is een kozijn zo ernstig beschadigd, dat u beter een nieuw kozijn aan kunt schaffen. Twijfelt u of uw kunststof kozijn nog wel gerepareerd kan worden? Vraag de kozijnspecialist dan niet alleen om een offerte voor de reparatie van het kozijn, maar vraag hem ook een offerte op te maken voor het compleet vervangen van het kozijn. Is dit niet veel duurder dan de reparatie, dan is dit altijd de beste keuze. Met het vervangen van het kunststof kozijn verlengt u de levensduur van het kozijn namelijk weer aanzienlijk en hier heeft u op de lange termijn meer profijt van.

Vragen of hulp nodig?

Joram Vromans
Kozijnen Expert
info@kozijnengids.com