kunststof kozijnen

','

'); } ?>

Kunststof kozijnen met houtlook

Heeft u graag houten kozijnen, maar de voordelen van de kunststof kozijnen? Klinkt als een onmogelijke wens, maar toch is het mogelijk. Er zijn kunststof kozijnen die een 100% houten look hebben. Dan hoeft u nooit meer te schilderen, heeft u geen angsten voor inbraak en bespaart u ook nog eens veel geld op de energierekening.

Vergelijk nu tot wel 6 offertes van kozijnenzetters uit uw eigen regio!

Keuzemogelijkheden voor kozijnen met houtlook

Net zoals er veel verschillende soorten houten kozijnen zijn, zijn er ook veel verschillende kunststof kozijnen met houtlook. U kan kiezen uit veel verschillende soorten kozijnen met houtlook. Zo is er de donker robuust hout of juist lichter glad hout. Ook kan u ervoor kiezen om kozijnen met een nerfstructuur aan te schaffen. Zo kan u naar wens uw kozijnen met houtlook samenstellen.

De voordelen van kozijnen met een houtlook

Kozijnen met een houtlook vormen een mooie aanvulling in ieder huis. Het zijn sierstukken in zowel moderne als klassieke woningen. Naast de robuuste en ambachtelijke houtlook van de kozijnen, bevatten de kozijnen de enorme voordelen van de kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen met houtlook zijn goedkoop

De kunststofkozijnen vallen vele malen goedkoper uit dan houten kozijnen en aluminium kozijnen. Hierdoor houdt u meer geld over om te investeren in goed glas, kwalitatief hoogwaardige profielen en vakkundig personeel voor het plaatsen van de kozijnen met een houtlook.

kunststof kozijnen houtlook

Kunststofkozijnen vergen weinig onderhoud

Kunststof kozijnen met een houtlook vereisen vele malen minder onderhoud dan houten kozijnen. U hoeft geen kosten te maken voor verf, arbeid en afwerking. U hoeft alleen de kozijnen te poetsen.

Kunststofkozijnen isoleren de warmte goed

Kozijnen van kunststof hebben een laag vallende U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de kozijnen isoleren. De kunststof kozijnen voorkomen namelijk goed dat er warmte verloren gaat. Zo houdt u uw huis warm en bespaart u meteen op de energierekening.

Natuurlijk is de U-waarde niet als enige van invloed op de warmte isolatie. Het goed plaatsen van de kunststofkozijnen met houtlook is ook van groot belang op de warmte isolatie.

Kunststofkozijnen isoleren geluid goed

Kunststof kozijnen zijn niet alleen goed ogende kozijnen, maar isoleren geluid erg goed. Woont u aan een drukke snelweg of tussen veel bezochte winkels? Dan is geluidsisolatie van kozijnen een enorme pré.

kozijnen met houtlook

Kozijnen van kunststof zijn duurzaam

Kunststof kozijnen met een houten uitstraling zijn zeer duurzaam. Er is geen hout dat ‘rot’ en dat maakt dat de kozijnen zeker een halve eeuw mee kunnen gaan. Daarnaast voorkomen de kozijnen vele boskappingen.

De nep houten kunststof kozijnen zijn bestand tegen inbraken

De nep houten kunststofkozijnen zijn veilige kozijnen die u optimaal beschermen tegen inbraak. De kozijnen hebben misschien wel een houtlook, naar zijn vervaardigd uit super stevig PVC materiaal. Zo is het voor de inbreker onmogelijk om gaten te boren of het kozijn te buigen.

De kozijnen hebben geen schilderwerk nodig

De kunststofkozijnen hoeven niet geverfd te worden. Dit scheelt in tijd, kosten en energie.

Wilt u nu zelf ook kunststof kozijnen met een houtlook? Klik dan op de button hieronder en vergelijk tot wel 6 offertes van kozijnenzetters uit uw eigen regio!

Vragen of hulp nodig?

Joram Vromans
Kozijnen Expert
info@kozijnengids.com