Kozijnen dakramen

','

'); } ?>

Nieuw dakraam op uw zolder?

Heeft u een zolder zonder dakramen? Met de nieuwste ontwerpen is dit verleden tijd.

De sneeuw en harde wind is ons land nog niet uit, maar we zijn met onze gedachten al bij de lente. De vogeltjes die fluiten, iedereen weer opgewekt en de heerlijke zon die je huis binnen dringt. Alleen dus niet op uw zolder.

De zolder is waarschijnlijk een van de donkerste plekken in uw huis. Wist u dat er hier tegenwoordig erg mooie oplossingen voor zijn? U kunt bijvoorbeeld ramen met bijpassende kozijnen plaatsen, zodat uw zolder een mooi belichte ruimte wordt.

Is uw zolder een slaapkamer?

Dakramen in uw slaapkamer plaatsen? Ga dan voor meerdere ramen die u kunt bedekken met luikjes of gordijnen wanneer u gaat slapen. Het is belangrijk dat u de ramen regelmatig open zet, voor de ventilatie van de ruimte. Slapen in een vochtige ruimte kan namelijk erg slecht zijn voor uw gezondheid.

 

Is uw zolder een woonruimte?

Als uw zolder gebruikt wordt als woonruimte kan het fijn zijn om uw ramen wijd open te kunnen zetten. Tegenwoordig zijn er zelfs ramen waarbij u een mini balkon creëert.

Is uw zolder bedoeld als stalling?

Veel mensen gebruiken hun zolder als opslagplaats. Je komt er van alles tegen. Oude kleding, oude matrassen, oude schoolspullen, etc. Het kan niet verkeerd zijn om deze stoffige, donkere ruimte af en toe te luchten. U kunt hiervoor een dakraam plaatsen. Deze hoeft niet groot te zijn. Vaak zie je in deze gevallen een tuimeldakraam. Een tuimeldakraam is in het midden van het raam bevestigd, waardoor je open ruimte creëert aan de onder- en bovenkant van het raam. Dit raam is dan ook zeker aan te raden bij een enorm vochtige ruimte.

Wilt u uw zolder opfrissen en uw huis lente laten ademen? U kunt uw gegevens achterlaten en op deze manier 6 offertes ontvangen. Kies welke offerte het beste bij uw past en laat uw dakramen plaatsen.

Laat de lente maar komen!

vergelijk offertes kozijnen

Vragen of hulp nodig?

Joram Vromans
Kozijnen Expert
info@kozijnengids.com