Stalen kozijnen

','

'); } ?>

Stalen kozijnen prijs

In de jaren 60 waren stalen kozijnen erg populair, maar later verdwenen de kozijnen een beetje uit ons straatbeeld. Nu zijn de kozijnen van staal weer helemaal terug van weggeweest, onder andere omdat de huidige stalen kozijnen beter isoleren dan de stalen kozijnen van vroeger. Zit u eraan te denken om in stalen kozijnen te investeren? Lees dan meer over (de prijs van) deze kozijnen in dit artikel.

Vergelijk nu tot wel 6 offertes van kozijnenzetters uit uw eigen regio!

De eigenschappen van stalen kozijnen

Stalen kozijnen hebben enkele unieke producteigenschappen die een investering in deze kozijnen erg interessant maken. De belangrijkste eigenschappen en meteen ook voordelen van deze kozijnen, zijn de volgende:
– De kozijnen zijn erg sterk.
– De kozijnen hebben een lange levensduur.
– De kozijnen zijn onderhoudsarm. Ook als u de kozijnen nauwelijks onderhoudt, gaan ze lang mee.
– De kozijnen zien er stoer, modern en tegelijkertijd op en top elegant uit.

Daar komt nog bij dat de kozijnen verbeterd zijn op het gebied van isolatiewaarde. Vroeger ging er veel warmte verloren door de warmte geleidende kozijnen, maar tegenwoordig is dit niet meer het geval. Dit komt omdat de kozijnen tegenwoordig voorzien worden van isolatiemateriaal, dat de warmte van binnen goed tegenhoudt.

De gemiddelde prijs van stalen kozijnen

De gemiddelde prijs van een stalen kozijn van 1 vierkante meter is 1100 tot 1200 euro. Voor deze investering krijgt u een stalen kozijn met HR++ glas, die gemonteerd wordt door een expert.

Stel, u heeft twee grote ramen van 2,5 meter breed en 2,2 meter hoog die u wilt voorzien van stalen kozijnen. Telt u de maten van de kozijnen bij elkaar op, dan hebben de kozijnen een totale oppervlakte van 11 vierkante meter. Dit betekent dat u voor de kozijnen van deze ramen ongeveer 12.000 euro betaalt. Een vrij hoge prijs, maar de kozijnen gaan wel vele jaren mee. De investering die u nu doet, hoeft u vele jaren lang niet meer te maken voor deze ramen.

stalen kozijnen prijs

Gemakkelijk veel geld besparen op uw stalen kozijnen: zo doet u dat

De kosten die u moet betalen voor uw stalen kozijnen, zijn voor een groot deel afhankelijk van de tarieven die de aanbieders van de kozijnen rekenen. Door een aanbieder met lagere tarieven te zoeken, kunt u tot wel 40% besparen op uw kozijnen.

De beste manier om de goedkoopste aanbieder te vinden, is door diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Leg de offertes naast elkaar, streep de duurdere aanbieders weg en zoek de beste aanbieder met de laagste prijs. Met deze aanbieder gaat u vervolgens in zee, zodat u de beste kozijnen van staal voor de laagste prijs af kunt nemen. Door een paar minuten de tijd te nemen om offertes op te vragen en naast elkaar te leggen, kunt u honderden tot duizenden euro’s besparen. Dat is zeker de moeite waard!

Vergelijk nu hieronder uw offertes!

Vragen of hulp nodig?

Joram Vromans
Kozijnen Expert
info@kozijnengids.com